COROS PACE 2 Premium GPS Sport Watch...
Klausti kainos
close

Užklausa







 

COROS PACE 2 Premium GPS Sport Watch Molly Seidel Edition

WPACE2-MS
Turime Lietuvoje
225,60 €
Turime Lietuvoje

COROS PACE 2
Molly Seidel leidimas
FULL SEND yra asmeninė COROS sportininkės ir olimpinės maratono bronzos medalininkės Molly Seidel mantra. Tai įkūnija jos bebaimę dvasią ir byloja apie jos atsidavimą bei įsipareigojimą siekti savo tikslų, kad ir su kokiomis kliūtimis ji susidurtų. Tai mus įkvėpė sukurti riboto leidimo pa...

 

COROS PACE 2
Molly Seidel leidimas
FULL SEND yra asmeninė COROS sportininkės ir olimpinės maratono bronzos medalininkės Molly Seidel mantra. Tai įkūnija jos bebaimę dvasią ir byloja apie jos atsidavimą bei įsipareigojimą siekti savo tikslų, kad ir su kokiomis kliūtimis ji susidurtų. Tai mus įkvėpė sukurti riboto leidimo paketą, kad galėtumėte atsinešti Molly mantrą, kad ir kur eitumėte siekdami kito asmeninio rekordo.
Derinkite savo stiliųDėžutėje yra dvi laikrodžio apyrankės – klasikinė silikoninė apyrankė yra minkšta ir stilinga, o lengvą nailoninę apyrankę puošia įkvepianti Molly mantra.
Treniruokis be trukdžiųKad būtų lengviau susikaupti, taip pat pridedama išskirtinė galvos juosta su Molly parašu ir FULL SEND mantra. Šis besiūlis galvos lankelis sukurtas taip, kad veiktų ir neprakaituotų akyse.
Molly įkvėptos spalvosCemento ir kalkių žalios spalvos paimtos iš Molly mėgstamų lenktynių ir asmeninių spalvų, o rėmelio dizainas yra unikalus šiam leidimui.
Ribota gamybaVisame pasaulyje buvo pagaminta tik 3000 Molly Edition pakuočių. Įsigykite savo, kol užteks atsargų, kad gautumėte šią unikalią ir įkvepiančią galimybę išsiskirti iš minios.

9 Prekės
No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą