SUUNTO 9 PEAK FULL TITANIUM BLACK išmanusis sportinis laikrodis SUUNTO - 1
Klausti kainos
close

Užklausa







 

SUUNTO 9 PEAK FULL TITANIUM BLACK išmanusis sportinis laikrodis

SS050759000
Turime Lietuvoje
979,00 €
Turime Lietuvoje

SUUNTO 9 PEAK FULL TITANIUM BLACK išmanusis sportinis laikrodis

Sukurtas maksimaliems potyriams, kuriuos pajausite aktyvios veiklos metu bei įsimintiniausiems nutikimams, kurie jūsų atmintyje neišblės amžinai. Naujasis „Suunto 9 Peak“ laikrodis yra ploniausias, mažiausia...

 

SUUNTO 9 PEAK FULL TITANIUM BLACK išmanusis sportinis laikrodis




Sukurtas maksimaliems potyriams, kuriuos pajausite aktyvios veiklos metu bei įsimintiniausiems nutikimams, kurie jūsų atmintyje neišblės amžinai. Naujasis „Suunto 9 Peak“ laikrodis yra ploniausias, mažiausias ir tvirčiausias „Suunto“ kompanijos kada nors sukurtas produktas. 
Speciali, nerūdijančio plieno „Suunto 9 Peak“ konstrukcija ir aukščiausios kokybės paviršiaus danga, suteikia laikrodžiui išvaizdą bei funkcionalumą, kuris pranoks ir didžiausius jūsų lūkesčius.
 
Pagrindinės funkcijos:
  • Išmanus baterijos naudojimas.
  • Daugiau nei 80 sporto režimų.
  • Safyro stiklas ir nerūdijančio plieno konstrukcija.
  • GPS navigacija.
  • Orų prognozės funkcija.
  • Deguonies kiekio kraujyje rodymas.
  • Belaidžiai programinės įrangos atnaujinimai.
  • Laikrodžio atsparumas vandeniui – 100 m.
 
Pagrindiniai išskirtinumai:

Kompanijos Suunto dizaineriai ir inžinieriai tik tarpusavio bendradarbiavimo dėka sukūrė šį, visų laikų mažiausią ir tvirčiausią, „Suunto 9 Peak“ laikrodį. Pasižymintis išskirtinėmis „Nordic“ dizaino savybėmis, šis, ypač plonas įrenginys, kuo puikiausiai pasislėps jūsų švarko rankovėje bei žygio ar ilgesnės kelionės metu neužklius už jūsų kuprinės. Patobulintas laikrodžio dirželio užsegimo mechanizmas, leis ne tik lengviau užsegti laikrodį, bet jam suteiks daugiau saugumo ir patikimumo. „Suunto 9 Peak“ serijos modelis dėl savo aukščiausio klasės dizaino ir galybės priedų taps neatsiejama jūsų gyvenimo dalimi bei aplinkiniams demonstruos jūsų išskirtinumą ir gerą skonį.  
 
Ypač plonas ir tvirtas

Ploniausias, mažiausias ir tvirčiausias kada nors sukurtas kompanijos „Suunto“ laikrodis, skirtas patirti maksimaliems potyriams. Pritaikytas, kad būtų patogus ant kiekvienos rankos. Įrenginio išskirtinumas - ypač ilgas baterijos laikas (25 valandos veikimo trukmės pilnai naudojant GPS funkciją ir net 170 valandų „Tour“ režime). Aukščiausios klasės komponentai, safyro stiklas, nerūdijančio plieno konstrukcija – tai suomiška kokybė, testuota sunkiausiai įmanomomis sąlygomis.


2 Prekės
No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą