Garmin Tread Navigatorius GARMIN - 1
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigatorius GARMIN - 1
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigacija
Garmin Tread Navigacija
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Tread Navigatorius

010-02406-10
Turime Lietuvoje
689,00 €
Turime Lietuvoje

Leiskite laiką braudamiesi miškais, o ne laukdami, kol pagelbės draugai. Šis tvirtas GPS palydovinės navigacijos įrenginys pramoginėms variklinėms transporto priemonėms padės jūsų grupei palaikyti ryšį ir neišklysti iš kelio.

 

Grouptracks.svg

Išlaikykite visą komandą kartu naudodamiesi iki 20 vairuotojų grupės stebėjimo ir vietos bendrinimo funkcijomis1

TOPO.svg

Pasiimkite keturratį į naujus kelius naudodamiesi topografiniais žemėlapiais ir „Tracks4Africa“.

water-drop-resistant.svg

Šis tvirtas „Tread“ bekelės įrenginys su GPS gali atlaikyti bet kokius orus (IPX7 klasė) ir turi 5,5″ dydžio jutiklinį ekraną, kurį patogu valdyti net ir mūvint pirštines.

Smartphone.svg

Naudodamiesi programa „Tread“2 sinchronizuokite duomenis įvairiuose įrenginiuose.

Birdseye.svg

„BirdsEye“ vaizdus iš palydovo galima atsisiųsti tiesiai į „Tread“ įrenginį, nesinaudojant kompiuteriu.

Mount.svg

Savo pramoginėje variklinėje transporto priemonėje lengvai sumontuosite pasinaudoję į komplektą įeinančiu laikikliu su maitinimo kontaktais, laidų pluoštu ir tvirtinimo ant vamzdžio priemonėmis.

STEBĖJIMO ĮRENGINYS NORINTIEMS PABĖGTI IŠ MIESTO SU DRAUGAIS

Integruota važiavimo grupės stebėjimo funkcija suteikia galimybę stebėti iki 20 transporto priemonių net ir vietovėse, kuriose neveikia mobilusis ryšys. Be to, naudodami buvimo vietos bendrinimo ir standartinių žinučių1 funkcijas lengvai palaikysite ryšį su važiavimo grupės draugais (VHF diapazonas).

BEKELEI TINKAMAS TVIRTUMAS

Naudoti bekelės sąlygomis sukurtas „Tread“ gali atlaikyti visus netikėtumus, kuriuos gali pateikti gamta. Jo atsparumas vandeniui siekia IPX7 klasę, jis pagamintas pagal JAV kariuomenės standartą 810 dėl atsparumo temperatūrai ir smūgiams.

RYŠKUS EKRANAS

„Tread“ palydovinės navigacijos įrenginys su ypač ryškiu 5,5″ ekranu, kurį galima valdyti mūvint pirštines, sukurtas taip, kad lengvai matytumėte informaciją ir plieskiant saulei, ir aklinoje nakties tamsoje. Galima montuoti vertikaliai arba horizontaliai.

TOPOGRAFIJA

„Tread“ jau turi topografinius ir gatvių žemėlapius, apimančius Europą, Afriką (įskaitant „Tracks4Africa“), Artimuosius Rytus, Šiaurės ir Pietų Ameriką, Australiją ir Naująją Zelandiją.

VAIZDAI IŠ PALYDOVŲ

Didelės skyros „BirdsEye“ vaizdus iš palydovų atsisiųskite „Wi-Fi®“ ryšiu, tiesiai į navigacijos įrenginį; metinės prenumeratos nereikia.

LENGVAI SINCHRONIZUOKITE ĮRENGINIUS

Naudodamiesi programa „Tread“2 galite sinchronizuoti kelio taškus, trasas, maršrutus ir kolekcijas visuose savo įrenginiuose, įskaitant mobilųjį įrenginį, kompiuterį ir palydovinės navigacijos įrenginį „Tread“. Be to, galėsite lengvai importuoti ir bendrinti GPX failus.

TVIRTI LAIKIKLIAI

Kartu pateikiamas laikiklis su maitinimo kontaktais, prie vamzdinio rėmo tvirtinamas laikiklis su laidais ir prie vairo tvirtinamas laikiklis, skirti jūsų „Tread“ palydovinės navigacijos įrenginiui montuoti pramoginėje variklinėje transporto priemonėje prieš leidžiantis į kelionę nuošaliomis vietovėmis.

ĮVAIRŪS JUTIKLIAI

Yra integruoti jutikliai, naudingi važiuojant sudėtingomis vietovėmis: aukštimatis, barometras, kompasas ir išilginio bei šoninio posvyrio matuokliai.

SUDERINAMUMAS SU „INREACH®“

Susiekite savo palydovinės navigacijos įrenginį „Tread“ su vienu iš suderinamų „inReach“ globalaus palydovinio ryšio įrenginių3 (parduodamų atskirai) ir naudokitės žinučių siuntimo ir gavimo, interaktyvaus SOS signalo bei orų funkcijomis.

NUORODOS, PADĖSIANČIOS NUVAŽIUOTI BET KUR

Klausykitės išsamių nuorodų, jei nuspręsite pasiimti „Tread“ grįždami į civilizaciją ir naudotis kelių navigacija.

TIESIOGINĖ INFORMACIJA APIE ORUS

Kokie orai jūsų laukia? Susiekite „Tread“ su suderinamu išmaniuoju telefonu ir atsisiųskite programą „Tread“, kad galėtumėte matyti tiesioginę informaciją apie orus, radaro animaciją ir ne tik2.

MUZIKA KELIAUJANT

Integruotas muzikos grotuvas suteikia galimybę lengvai kontroliuoti muziką, įkeltą į suderinamą išmanųjį telefoną, tiesiog palydovinės navigacijos įrenginio ekrane – ir klausytis mėgstamos muzikos naudojant „Bluetooth“ šalmą ar ausines (parduodama atskirai).

PRIDĖKITE BELAIDĘ KAMERĄ

Kas yra aplink jus? Maksimaliai padidinkite matomumą susiedami „Tread“ palydovinės navigacijos įrenginį su tvirta BC™ 40 belaide kamera, turinčia patikimą laikiklį (parduodama atskirai). Ji lengvai tvirtinama prie transporto priemonės vamzdinio rėmo, plokščio skydelio ar apsauginės konstrukcijos.

KONTROLIUOKITE PRIEDUS

Susiekite „Tread“ su suderinama „Garmin PowerSwitch™“ skaitmenine jungiklių dėžute (parduodama atskirai) ir valdykite ekrane savo keturračio 12 voltų elektroninius įrenginius – žibintų juostas, diferencialo blokavimo mechanizmus ir ne tik.

LANKYTINOS VIETOS

Į „Tread“ yra įkeltos „iOverlander“ lankytinos vietos, todėl nereikės mobiliojo ryšio signalo ieškant kelio į stovyklavietes laukinėje gamtoje.

3 Prekės
No reviews

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą