Garmin Forerunner® 745 (Juodas)
Garmin Forerunner® 745 (Juodas)
Garmin Forerunner® 745 (Juodas)
Garmin Forerunner® 745 (Juodas)
Garmin Forerunner® 745 (Juodas)
Garmin Forerunner® 745 (Juodas)
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Forerunner® 745 (Juodas)

10-02445-10
Turime Lietuvoje. Pristatome nemokamai.
499,99 €
Turime Lietuvoje

SIEKITE NAUJŲ ASMENINIŲ REKORDŲ

Šis bėgimo GPS laikrodis skirtas tokiems bėgikams ir triatlonininkams kaip jūs, kuriems reikia išsamios treniruočių statistikos, treniruočių įrenginyje ir išmaniojo laikrodžio funkcijų.

 

Integruotos sporto programos

Integruotos sporto programos

Plaukite, važiuokite dviračiu, bėkite, užsiimkite triatlonu. Visa tai darykite naudodamiesi iš anksto įkeltais veiklos profiliais.

Rezultatų siekimo stebėjimas

Rezultatų siekimo stebėjimas

Jums itin svarbi statistika? Šiam laikrodžiui – taip pat. Jis teikia lengvai pasiekiamus VO2 maksimumo, treniravimosi krūvio rodiklius ir ne tik juos.

Treniruotės

Treniruotės

Gaukite dienos treniruotės pasiūlymus, skirtus tik jums ir sugeneruotus pagal pastarąsias treniruotes.

Muzika

Muzika

Tinkama muzika – svarbus dalykas. Sinchronizuokite mėgstamą muziką tiesiai su laikrodžiu.

„Garmin Pay“

„Garmin Pay“

Naudodami „Garmin Pay™“ bekontakčių mokėjimų funkciją galite pirkti vos palietę riešu.

Baterija

Baterija

Turėkite pakankamai energijos bet kokioms varžyboms. Gaukite iki 6 valandų GPS režimu, su muzika.

TINKA BET KOKIAI APLINKAI

„Forerunner 745“ galite naudoti visur, kur tik sportuojate. Šis laikrodis gali užfiksuoti iki 200 intensyvių bėgimų, važiavimų dviračiu ir ilgų plaukimų.

PATVARUS IR PATOGUS

„Forerunner 745“ yra patogus treniruotėms, lenktynėms ir kasdieniam gyvenimui. Tai mažiausias ir lengviausias mūsų išmanusis bėgimo ir triatlono laikrodis.

KASDIENIŲ TRENIRUOČIŲ PASIŪLYMAI

Treniravimosi gairių funkcija, atsižvelgianti konkrečiai į jus ir jūsų fizinio pasirengimo lygį, teikia kasdienes bėgimo ir važiavimo dviračiu rekomendacijas pagal esamą jūsų treniravimosi krūvį ir būseną.

TRENIRAVIMOSI EFEKTAS

Sužinokite, kaip treniruotės veikia ištvermės, greičio ir jėgos pokyčius, tam pasitelkę aerobinio ir anaerobinio treniravimosi efekto duomenis.

JĖGŲ ATGAVIMO LAIKAS

Po kiekvienos treniruotės sužinokite jėgų atgavimo laiką, t. y., kada būsite pasiruošę dar vienai sunkiai treniruotei. Laikrodis net atsižvelgia į treniruočių intensyvumą ir tokius veiksnius kaip stresas, kasdienis aktyvumas ir miegas.

INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS

Gaukite integruotus bėgimo, važiavimo dviračiu, triatlono, plaukimo baseine ir atvirame baseine, bėgimo treke ir kitos veiklos profilius. Jei dalyvaujate lenktynėse ir atliekate kelių sporto šakų nepertraukiamas treniruotes (angl. „brick workouts“), galite perjungti sporto šakas vienu paspaudimu.

VO2 MAKSIMUMAS

Treniruokitės išmaniau naudodamiesi VO2 maksimumu – rodikliu, pagal kurį galima prognozuoti rezultatus. Apskaičiuojant šią metriką atsižvelgiama net į rezultatų pokyčius, kuriuos gali lemti karštis ar aukštis.

LENKTYNIŲ PROGNOZĖS

Naudojant šį specializuotą įrankį atsižvelgiama į fizinio pasirengimo lygį ir treniruočių istoriją, siekiant padėti jums siekti lenktynių tikslų ir sužinoti treniruočių įtaką prognozuojamam finišo laikui.

REZULTATŲ SIEKIMO BŪSENA

Kai bėgiojate, „Forerunner 745“ analizuoja tempą, pulsą2 ir jo kintamumą, kad realiuoju laiku įvertintų jūsų esamą pajėgumą siekti rezultatų.

TRENIRAVIMOSI KRŪVIS

Šis statistinis rodiklis įvertina jūsų pastarųjų 7 dienų mankštą ir palygina juos su jūsų fizinio pasirengimo rodiklių optimaliu intervalu bei treniravimosi pastaruoju metu istorija.

TRENIRAVIMOSI BŪKLĖ

Ši metrika įvertina pastarųjų treniruočių istoriją ir efektyvumo rodiklius bei leidžia sužinoti, ar treniruojatės produktyviai, pasiekėte viršūnę arba persistengiate.

VAŽIAVIMO DVIRAČIU GALIA

Prisijunkite prie suderinamo „Garmin“ galios matuoklio (parduodamas atskirai), ir bandykite važiuoti efektyviau, pasitelkę važiavimo dviračių dinamiką, FTP ir pažangių treniruočių metodus.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO

Lengvai gaukite pulso duomenis2, įskaitant pažangius įspėjimus apie pulsą ir kitas funkcijas, kurios padės jums gauti maksimalios naudos iš treniruočių.

BĖGIMO DINAMIKA

„Forerunner 745“, naudojamas su suderinamu priedu 3, matuoja svarbiausius bėgimo rodiklius, pvz., žingsnių dažnį, žingsnio ilgį, kontakto su žeme trukmę, pusiausvyrą ir ne tik.

KELIOS PALYDOVINĖS NAVIGACIJOS SISTEMOS

Naudodamiesi keliomis globaliomis navigacijos palydovų sistemomis (GPS, GLONASS ir „Galileo“) gausite tikslesnį sekimą esant sudėtingesnėms aplinkybėms, kai vien GPS nepakanka.

„GARMIN COACH“

Ši nemokamų, pritaikomų treniruočių planų funkcija teikia trenerių ekspertų patarimus, pritaikytus pagal jus ir jūsų tikslus. Treniruotės sinchronizuojamos tiesiai su laikrodžiu.

KURKITE DAUGIAU TRASŲ

Kurkite trasas programoje „Garmin Connect™“4, kad visada turėtumėte vietų, kuriomis galima pabėgioti. Arba planuokite bėgimą kitose platformose, pvz., „Strava“ ir „Komoot“, o tada automatiškai sinchronizuokite su „Forerunner“.

„TRENDLINE™“ POPULIARŪS MARŠRUTAI

Naudodamasis duomenimis (milijardais kilometrų maršrutų), kuriuos įkėlė bėgikai ir dviratininkai, „Garmin Connect“ gali rasti geriausią maršrutą pasirinkdamas populiariausius kelius (ir takus).

PULSOKSIMETRO JUTIKLIS

Jutiklis ant riešo5 fiksuoja kraujo prisotinimo deguonimi lygį, kad būtų aiškiau, kaip miegate ar prisitaikote prie aukščio.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS

Stebėkite savo kūno energijos lygį ir raskite tinkamiausią aktyvumo bei poilsio laiką.

MENSTRUACIJŲ STEBĖJIMAS

Menstruacijų ciklo informacijos stebėjimas gali padėti pritaikyti treniruotes, kad galėtumėte kuo labiau tobulėti ir suplanuoti būsimas lenktynes atsižvelgiant menstruacijų ciklo laiką.

MUZIKA ANT RIEŠO

Sinchronizuokite grojaraščius iš pasirinktų srautinio muzikos klausymo paslaugų6 – tiesiai su laikrodžiu. Į „Forerunner 745“ galima išsaugoti iki 500 muzikos kūrinių.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI

Lengvai sumokėkite prie kasos ir tam tikrose viešojo transporto sistemose naudodami „Garmin Pay“ bekontakčio mokėjimo sprendimą1 prisijungusių tiekėjų sistemose.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI

Gaukite el. laiškus, tekstines žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu.

SAUGUMO IR STEBĖJIMO FUNKCIJOS

Jei jaučiatės nesaugiai arba jei jūsų laikrodis aptinka incidentą, pagalbos ir incidentų aptikimo funkcijos7 jūsų buvimo vietą siunčia skubios pagalbos kontaktams.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™ STORE“

Atsisiųskite pasirinktinius ciferblatus, pridėkite duomenų laukų ir gaukite programų bei valdiklių iš „Connect IQ“ parduotuvės8.

SINCHRONIZUOKITE SU „GARMIN CONNECT“

Įkelkite veiklos duomenis į programą „Garmin Connect“ ir bendraukite su didele internetine bendruomene, kurios nariai gali palaikyti ryšį ir lenktyniauti – ir net dalytis savo pergalėmis socialiniuose tinkluose.

BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS

Išmaniojo laikrodžio režimu baterija veikia iki 1 savaitės, o GPS režimu ir leidžiant muziką – 6 valandas. Naudokite „UltraTrac™“ režimą, jei dalyvaujate ilgose lenktynėse.

1 Vienetas
No reviews

Su šia preke rekomenduojame įsigyti

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą