• -41,00 €
Garmin Forerunner 965 White GARMIN - 1
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Forerunner 965 White

010-02809-11
Turime Lietuvoje. Nemokamas pristatymas.
549,00 € 590,00 € -41,00 €
Turime Lietuvoje

Aukščiausios klasės GPS sporto laikrodis bėgimui/triatlonui su muzikos grotuvu

 
  • Spalvotas AMOLED ekranas
  • Sinchronizuokite muziką su populiariais muzikiniais servisais1 arba saugokite iki 1,000 dainų savo laikrodyje, prijunkite ausines (įsigyjama atskirai) su Bluetooth® technologija ir klausykitės savo mėgiamų dainų be telefono
  • Per statistiką ir žemėlapius slinkite naudodamiesi nauju ir jautriu jutikliniu ekranu. 
  • Stebėkite treniruočių efektyvumą kartu su tokiais parametrais kaip VO2 maks ir treniruotės būsena atsižvelgiant į karštį ar į aukščio pokyčius, taip pat treniruotės apkrova, atsistatymo laikas bei aerobikos ir anaerobikos reikšmės
  • Garmin Pay™ bekontaktis atsiskaitymo sprendimas2 leis lengvai atlikti nedidelius mokėjimus tiesiai su savo laikrodžiu, todėl galite palikti savo piniginę namie
  • Spalvoti žemėlapiai laikrodyje neleis pasiklysti treniruotės metu
  • Apsaugos ir sekimo funkcijos leidžia aptikti įvairius incidentus treniruotės metu ir laiku suteikti pagalbą nusiunčiant koordinates nurodytiems asmenims3
  • Baterijos laikas iki 23 dienų išmanaus laikrodžio režimu; iki 10 valandų su įjungtu GPS bei muzika arba iki 31 valandos tik GPS. 

Pasiimkite muziką su savimi

Kai bėgate pasiimkite mėgiamą muziką kartu. Sinchronizuokite kruopščiai paruoštus grojaraščius iš populiarių muzikinių servisų1 tokių kaip Deezer, Spotify® ir kitų. Jūs galite saugoti iki 1000 dainų tiesiog savo laikrodyje kurias galite bet kada atsisiųsti iš savo kompiuterio bibliotekos. Tuomet surūšiuokite norima tvarka ir klausykite prijungę ausines su Bluetooth technologija.

Lengvesnis apmokėjimo būdas

Forerunner 965 turi Garmin Pay , kuris leidžia jums sumokėti už pirkimus tiesiai su laikrodžiu. Naudokite ją beveik visur, kur naudojate bekontaktę mokėjimo kortelę. Dabar jūs galite palikti savo piniginę, ir paprastai nusipirkti pakeliui kavos. Tiesiog palieskite ir tęskite kelionę.

Žemėlapiai ant riešo

Nesvarbu kur bėgate, ar miesto gatvėmis ar važiuojate kalnų takais, Forerunner 965 leidžia naudotis įdiegtais žemėlapiais kurie neleis paklysti. Spalvoti žemėlapiai leis patogiai naviguoti nepažįstamoje aplinkoje ir sekti vietovę kurioje randatės.  Be to, įrenginyje yra „Trendline ™“ populiarumo maršrutizavimas, kuris naudoja milijonus kilometrų Garmin Connect ™ duomenų, kad padėtų jums rasti ir sekti geriausius takus ir maršrutus.

Likite prisijungę ir saugūs

Naudodami Forerunner 965, galite išvažiuoti į treniruotę, ir visuomet liksite pasiekiami. Suporavus su suderinamu išmaniuoju telefonu, galėsite gauti tekstinius pranešimus ir matyti socialinių tinklų žinutes, el. laiškus ir dar daugiau. Saugos ir sekimo funkcijos leidžia lengvai pasidalyti savo buvimo vieta su pasirinktais kontaktais, jei jums reikia pagalbos - rankiniu būdu arba automatiškai su įmontuotu incidento aptikimu..

Stebėkite daugiau nei bet kada anksčiau

Jūs būsite nustebinti, ką  gali stebėti toks lengvas laikrodis kaip Forerunner 965. Jame yra palydovinis priėmimas (GPS, GLONASS ir Galileo), kad būtų galima sekti poziciją sudėtingesnėje aplinkoje nei tik su GPS. Jame yra optinis pulsometras4 ir riešo pagrindu veikiantis impulsinis Pulse Ox jutiklis5, kuris stebi kraujo deguonies prisotinimo lygį, kad palaikytų pažangų miego stebėjimą ir aukščio aklimatizaciją.

Treniruotės ir mokymo planai

Nesvarbu ar ruošiatės maratonui ar kažkam didesniam, sukurkite savo trenoruočių planą arba atsisiųskite nemokamai jau paruoštą  tiesiai į savo laikrodį. Forerunner 965 taip pat palaiko Garmin Coach adaptuojamus treniruočių planus. Šiuose planuose rasite ekspertų trenerių rekomendacijų ir nemokamų mokymo planų, kurie prisitaiko prie jūsų ir jūsų tikslų. Tai neįtikėtinas būdas patekti į finišo liniją. Kaip dalį savo mokymo plano, jis gali net padėti jums prognozuoti savo lenktynių įveikimo laikus.

Analizuokite savo bėgimo formą

Forerunner 965 GPS laikrodis taip pat turi įrankių, kurie padės Jums pagerinti bėgimo formą. Laikrodis matuoja ir seka įvairias bėgimo metrikas tokias kaip  ritmas, žingsnio ilgis, kontakto su žeme leikas ir balansas, vertikalus judėjimas ir vertikalus santykis. Šie matavimai yra raktas į savo bėgimo formos pažinimą, todėl galėsite pasiekti žymiai geresnių rezultatų kiekvienoje treniruotėje ar varžybose. Jūsų Forerunner 965 gali sekti šias metrikas su suderinamu pulsometro diržu arba su kompaktišku  Running Dynamics Pod įrenginiu, prisegamu prie juosmens juostos.

Bėkite, spurtuokite, plaukite, važiuokite dviračiu, dalyvaukite triatlone

Lengvai keiskite aktyvumą, dėka jau integruotų aktyvumo profilių tokių kaip bėgimas (patalpoje/lauke), dviračiai  (patalpoje/lauke),plaukimas (baseinas/atviras vanduo), slidinėjimas, baidarės, bėgimas kalnų takais ir daug daugiau. Forerunner 965 taip pat leidžia lengvai keisti aktyvumą vienu mygtuko paspaudimu, tai labai patogu dalyvaujant duatlono ar triatlono varžybose.

Dar keletas papildomų priedų

Forerunner 965  yra išskirtinis išmanus laikrodis kuris seka viską, kas vyksta tarp varžybų ir treniruočių. Visų dienų veiklos stebėjimas palaiko jūsų žingsnius ir kalorijas ir netgi užtikrina pažangų miego stebėjimą. Laikrodį galima nustatyti individualizavimo parinktimis,  Forerunner 965 yra suderinamas su „ Connect IQ ™ parduotuve, kurioje galite atsisiųsti nemokamų programų, valdiklių ir duomenų laukų. Apsilankykite Running Power programoje, kuri leidžia matyti savo veikiančią galią realiu laiku, taip pat ir po to, kai baigiate bėgimą

    • Gamintojas
      Prekės ženklas
      Bluetooth jungtis
      Yra
      WiFi
      Yra
      Veikla
      Aktyvumo asistentasBėgimasPlaukimasDviračių sportasMultisportasIšmanūs pranešimaiConnect IQ Apps
      GPS imtuvas
      Yra
      Bekontakčiai mokėjimai
      Taip
      GLONASS palaikymas
      Yra
      Galileo palaikymas
      Yra
      Liečiamas ekranas
      Yra
      Širdies daviklio pajungimas
      Yra (optinis integruotas)
      Elektroninis kompasas
      Yra
      Barometrinis aukštimatis
      Yra
      Termometras
      Yra
      Atsparumas vandeniui
      5 ATM
      Papildomų žemėlapių galimybė
      Yra
      Garmin Pay
      Yra
      Muzikos grotuvas
      Yra
      Dydis, mm
      47,2 x 47,2 x 13,2
      Svoris, g
      52
      Ekrano dydis, mm
      1,4″ col. (35,4 mm)
      Ekrano tipas
      AMOLED: pasirinktinis nuolatinio veikimo režimas
      Ekrano skiriamoji geba (pixels)
      454 x 454
      Istorija
      32 GB
      Vidinė atmintis
      32 GB
      Baterijų darbo laikas
      Išmaniojo laikrodžio režimas: iki 23 d.
      GNSS režimu naudojant tik GPS: iki 31 valandų
      „SatIQ“ („AutoSelect“) GNSS režimu: iki 22 valandų
      Visų sistemų GNSS režimu su kelių dažnio juostų funkcija: iki 19 valandų
      GNSS režimu naudojant tik GPS klausantis muzikos: iki 10,5 valandų
      „SatIQ“ („AutoSelect“) GNSS režimu klausantis muzikos: iki 9,5 valandų
      Visų sistemų GNSS režimu su kelių dažnio juostų funkcija klausantis muzikos: iki 8,5 valandų

1 Vienetas
No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą