• -30,00 €
Garmin  Vivoactive 4S Powder Gray / Silver band GARMIN - 1
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Vivoactive 4S Powder Gray / Silver band

010-02172-03
Išparduota
249,00 € 279,00 € -30,00 €

GPS išmanus laikrodis sukurtas aktyviam gyvenimo būdui

 
  • Stebėkite savo sveikatą visą parą naudodamiesi „Pulse Ox 1“ ir „Body Battery ™“ energijos stebėjimo funkcijomis taip pat stebėdami kvėpavimą, mėnesinių ciklą, stresą, miegą, širdies ritmą2 , hidrataciją ir dar daugiau 
  • Lengvai atsisiųskite dainas į savo laikrodį, įskaitant grojaraščius iš „Spotify“ , „Amazon Music“ ar „Deezer“ paskyros, ir prisijunkite prie ausinių (parduodamų atskirai), kad galėtumėte klausytis muzikos be telefono. 
  • Įrašykite visus judėjimo būdus naudodami daugiau nei 20 iš anksto įkeltų GPS ir patalpų sporto programų, įskaitant jogą, bėgimą, plaukimą ir dar daugiau 
  • Gaukite lengvai stebimas, animuotas treniruotes tiesiai savo laikrodžio ekrane, įskaitant jėgos pratimus, kardio, jogą ir pilates 
  • Baterijos veikimo laikas: iki 8 dienų išmaniojo laikrodžio režime; iki 6 valandų GPS ir muzikos režimu 

Sekite viską

Kai sakome, kad yra plačiausias visos dienos sveikatos stebėjimo funkcijų spektras, turime omenyje tai. 

Kūno akumuliatoriaus energijos stebėjimas matuoja jūsų kūno energijos lygį, todėl galite rasti geriausią laiką sportui ir poilsiui. 

„Pulse Ox 1“ jutiklis matuoja jūsų kraujo įsotinimą deguonimi dienos metu ir miego metu, kad pamatytumėte, kaip gerai jūsų kūnas sugeria deguonį. 

Menstruacinio ciklo stebėjimas „ Garmin Connect ™“ programoje suteikia galimybę sekti savo ciklą, registruoti fizinius ir emocinius simptomus ir sužinoti apie treniruotes bei mitybą kiekvienoje ciklo fazėje. Gaukite pranešimus ir dar daugiau žiūrėdami laikrodį, atsisiųsdami „ Connect IQ ™“ programą . 

Hidratacijos stebėjimas leidžia registruoti kasdienį jūsų suvartojamo vandens kiekį, kad būtų lengviau hidratuoti. 

Kvėpavimo takų stebėjimas užfiksuoja, kaip jūs kvėpuojate visą dieną, miego metu, kvėpavimo metu ir jogos metu. 

Pažangus miego stebėjimas išskaido jūsų naktį į lengvo, gilaus ir REM miego stadijas, kad gautumėte pilną vaizdą apie tai, kaip jūs miegate. 

Streso stebėjimas gali pasakyti, ar diena jums rami, subalansuota, ar stresas. Pastovūs priminimai  paskatins jus atsipalaiduoti ir atlikti kvėpavimo pratimus. 

Optinis širdies pulso daviklis2 nuolat stebės jūsų širdies ritmą ir įspės jus, jei jis yra aukštas ramybės būsenoje. Tai taip pat padeda įvertinti, kiek sunkiai dirbate užsiėmimų metu. 

Garmin VivoActive4

Pagaminta kasdieniam dėvėjimui

Nuo keičiamų apyrankių iki patvaraus „Corning ® Gorilla ® Glass 3“ stiklo, šis išmanusis laikrodis buvo skirtas nešioti visą parą. Nenusiimkite jo kai pasieksite vandenį, nes jis nebijo vandens . Jis visada įjungtas ir turi saulės šviesoje skaitomą Garmin Chroma ekraną, kuris leidžia jį lengvai pamatyti bet kuriame apšvietime. Pridėkite akumuliatoriaus veikimo laiką - iki 8 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 6 valandų GPS režimu su muzika, o jūs turėsite laikrodį, kurio niekada nenorėsite nusiimti. 

Animuotos treniruotės ant riešo

Nebereikia ieškoti vaizdo įrašų ar treniruoklių treniruotėms. Šis laikrodis pasižymi lengvai suprantama, animuota kardio, jėgos pratimų, jogos ir „Pilates“ treniruotėmis, kurias galite peržiūrėti laikrodžio ekrane. Pasirinkite iš įkeltų animacinių treniruočių arba atsisiųskite daugiau iš „ Garmin Connect“ . 

Visa veikla, kurią mėgstate

Šis laikrodis, turintis daugiau nei 20 iš anksto įkeltų GPS ir vidaus veiklos profilių - įskaitant vaikščiojimą, bėgimą, važinėjimą dviračiu, baseino plaukimą, golfo ir kt. - šis laikrodis gali padėti sekti visus jūsų judėjimo tipus. Jūs netgi galite sukurti tinkintas treniruotes „Garmin Connect“ internetiniame puslapyje. 

Atsikvėpkite

Šis laikrodis siūlo įvairų struktūruotą kvėpavimo užsiėmimą. Kai norite atsipalaiduoti ar susikaupti, galite pradėti kvėpuoti, o šis laikrodis stebės jūsų stresą ir kvėpavimą, kad padėtų geriau suprasti, kaip teisingai atliekate kvėpavimo pratimus. 

Išmanieji pranešimai

Išmanieji pranešimai
Gaukite el. laiškus, tekstus ir perspėjimus tiesiai savo laikrodžio ekrane, kai suporuotas su suderinamu išmaniuoju telefonu . Net galite atsakyti į tekstus, jei turite „Android ™“ telefoną.

Muzika

Muzika
Lengvai atsisiųskite dainas į savo laikrodį, įskaitant grojaraščius iš „Spotify“, „Deezer“ ar „Amazon Music“ paskyros (gali reikėti prenumeratos). Norėdami klausytis be telefono, susisiekite su belaidėmis ausinėmis (parduodamos atskirai). 

Saugos ir stebėjimo funkcijos

Saugos ir stebėjimo funkcijos
Kol laikrodis ir telefonas yra suporuotas, jūsų vietą jūsų nurodytiems kontaktams galima nusiųsti pranešimą rankiniu būdu arba, kai reikia, lauke - automatiškai su įmontuotu įvykių aptikimu3 , įvykus nelaimingam atsitikimui. 

Garmin Pay paslauga

Garmin Pay paslauga
Bekontaktis atsiskaitymas per kasų linijas naudojant „Garmin Pay“4 bekontakčio mokėjimo sprendimą per tą paslaugą palaikančius tiekėjus .

Connect IQ parduotuvė

Connect IQ parduotuvė
Pridėkite asmenybės savo laikrodyje, atsisiųsdami programas, valdiklius, laikrodžių veidus ir dar daugiau . Tai paprasta, o dar geriau - nemokama. 

Garmin Coach

Garmin Coach
įsigykite asmeninį bėgimo trenerį ant riešo, kuris padės treniruotis ir pasiruošti kitam 5K, 10K ar pusmaratonio bėgimui . 

No reviews

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą