• Nauja
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black GoPro - 6
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black GoPro - 6
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black GoPro - 6
CHDHX-131 Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black
Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black GoPro - 6
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Veiksmo kamera GoPro Hero 13 Black

CHDHX-131
Turime Lietuvoje.
448,98 €
Turime Lietuvoje

HERO13 Black yra kamera kiekvienam kūrėjui. Be geriausios klasėje 5.3K60 vaizdo kokybės ir legendinio GoPro patvarumo, ji yra suderinama su naujais HB serijos objektyvais. Šie objektyvai išplečia jūsų filmavimo galimybes, suteikdami galimybę įrašyti įspūdingiausius POV (pirmojo asmens vaizdo) kadrus, sufokusuoti arčiau nei kada nors anksčiau, lengvai sukurti judesio suliejimą naudojant neutraliojo tankio filtrus ir gauti kinematografinį anamorfotinio formato vaizdą.

 

Nauja, galingesnė Enduro baterija prailgina įrašymo laiką bet kokiomis oro sąlygomis, o atnaujinta tvirtinimo sistema suteikia HERO13 Black didesnį tvirtinimo lankstumą nei bet kuris ankstesnis GoPro modelis.

Su pagrindinėmis GoPro funkcijomis, įskaitant apdovanojimus pelniusią HyperSmooth 6.0 vaizdo stabilizavimo technologiją, automatinius svarbiausių akimirkų vaizdo įrašus ir galimybę automatiškai įkelti vaizdo medžiagą į debesį, HERO13 Black yra galingas pažangiausios technologijos ir begalinių kūrybinių galimybių derinys.


SAVYBĖS + PRIVALUMAI:

HB serijos objektyvai su automatiniu aptikimu

HERO13 Black yra suderinama su HB serijos objektyvais, kurie leidžia akimirksniu nustatyti kamerą įvairiems specialiems kadrams. „Ultra Wide Lens Mod“ yra geriausias POV objektyvas veiksmo scenoms ir įspūdingiems peizažams. „Macro Lens Mod“ fiksuoja stulbinančiai detalius stambaus plano kadrus. Neutraliojo tankio filtrai prideda judesio suliejimą jūsų vaizduose ir leidžia reguliuoti apšvietimą, pasiekiant profesionalius rezultatus. Išbandykite „Anamorphic Lens Mod“ kinematografiniams profesionalaus lygio kadrams. HERO13 Black netgi atpažįsta, kai objektyvas ar filtras yra pritvirtintas, ir automatiškai atitinkamai sureguliuoja nustatymus.

Geriausios klasėje 5.3K vaizdo kokybė

5.3K vaizdo įrašai užtikrina įspūdingą vaizdo kokybę, suteikiančią 91% daugiau raiškos nei 4K ir net 665% daugiau nei 1080p. HERO13 Black fiksuoja veiksmą su itin ryškiomis detalėmis ir tikslia vaizdo kokybe, todėl bet koks kadras su bet kuriuo objektyvu atrodys puikiai. 5.3K vaizdo įrašai taip pat leidžia „GoPro Quik“ programėlėje ištraukti nuostabias iki 24,7 MP nuotraukas tiesiai iš jūsų filmuotų kadrų.

Burst Slo-Mo

HERO13 Black siūlo mūsų lėčiausią sulėtintą vaizdą, leidžiančią įrašyti vaizdo klipus, kuriuose veiksmas sulėtintas iki 13 kartų lėčiau nei įprastai. Taip pat galėsite įrašyti trumpus 4x sulėtintus klipus, naudodami aukščiausią 5.3K raišką, kad užfiksuotumėte epines detales, kurių plika akimi nepamatytumėte.

Tvirta ir atspari vandeniui iki 10 metrų gylio

HERO13 Black buvo sukurta atlaikyti bet kokius išbandymus. Ji pasiruošusi fiksuoti įspūdžius bet kokioje nuotykių kupinoje veikloje – ar tai būtų purvas, sniegas, ar vanduo (iki 10 metrų gylio). Vandeniui atsparus objektyvo dangtelis taip pat padeda išvengti šviesos blyksnių ir kitų trukdžių, kad jūsų nuotraukos ir vaizdo įrašai būtų itin aiškūs.

Apdovanojimus pelniusi „HyperSmooth 6.0“ stabilizacija

„HyperSmooth 6.0“ toliau kelia kartelę vaizdo stabilizavimui tiesiai kameroje, suteikdama neįtikėtinai sklandžius kadrus, nepaisant to, kaip sudėtingos sąlygos. „HyperSmooth AutoBoost“ užtikrina, kad gautumėte plačiausią stabilizuotą vaizdą, automatiškai ir sklandžiai pritaikydama kadrą pagal jūsų greitį ir judėjimą.

Integruotas 360° horizonto užraktas

HERO13 Black skaitmeninis objektyvas „Linear + Horizon Lock“ išlaiko horizontą stabilų, tiesų ir tolygų, net jei filmavimo metu kamera pasisuka 360° kampu.4 Kartu su „HyperSmooth“ vaizdo stabilizavimo funkcija „Horizon Lock“ suteikia filmuotai medžiagai itin sklandų profesionalios produkcijos vaizdą. .

Prailgintas veikimo laikas visomis sąlygomis

Praleiskite daugiau laiko įrašinėdami ir mažiau įkrovinėdami. Didesnės talpos 1900 mAh „Enduro“ akumuliatorius kartu su optimaliu akumuliatoriaus efektyvumu užtikrina ilgesnį veikimo laiką bet kokiomis sąlygomis - nuo karščio iki šalčio ir visais kitais atvejais. Galite nepertraukiamai įrašinėti 1,5 valandos 5,3 K30 formatu ir daugiau nei 3 valandas nepertraukiamai įrašinėti 1080p30 formatu.

Daugiau galios parinkčių

HERO13 Black turi daugiau maitinimo galimybių nei bet kuri ankstesnė „GoPro“. „Contacto“ vandeniui atspariame magnetinio maitinimo kabelio ir durelių rinkinyje1 yra magnetinė jungtis, kuri suteikia galimybę greitai ir paprastai prisijungti prie išorinio maitinimo šaltinio. Dviejų baterijų įkroviklis + integruotas „Powerbank ‚1 turi savo vidinę bateriją, kuria galima patogiai įkrauti 2 komplekte esančias ‘Enduro“ baterijas bet kurioje vietoje. Jį taip pat galima prijungti tiesiai prie fotoaparato, kad galėtumėte filmuoti itin ilgai.

Daugiau montavimo lankstumo

HERO13 Black turi 3 tvirtinimo galimybes, todėl ji yra universalesnė nei bet kada anksčiau. Naujasis magnetinis fiksatoriaus laikiklis1 leidžia greičiau ir paprasčiau pakeisti kamerą iš vienos tvirtinimo sistemos į kitą. Naudokite įmontuotus tvirtinimo pirštus, kad patikimai pritvirtintumėte kamerą prie „GoPro“ laikiklių, kai reikia patvaraus tvirtinimo atšiauriomis sąlygomis. 1/ 4-20 tvirtinimo sriegiai gali būti naudojami su trikojais ir kitais standartiniais fotoaparatų priedais.

Lengvas fotografavimas be rankų

HERO13 Black turi daugybę funkcijų, kurios leidžia lengvai filmuoti neįtikėtinus vaizdus, kai jūsų rankos užimtos vairais, slidžių lazdomis, vilkimo lynais ir kt. Ji pakankamai kompaktiška ir lengva, kad galėtumėte patogiai dėvėti

naudodami vieną iš daugelio galimų „GoPro“ korpuso laikiklių. Kai pritvirtinta, galite naudoti balso komandas, kad galėtumėte valdyti laisvomis rankomis.

Laikikliai kiekvienai veiklai

Laikikliai dviračiams, banglentėms, automobiliams, stulpams, rankenoms, ilgintuvams ir dar daugiau. „GoPro“ turi laikiklių, kurie padės jums padaryti bet kokį kadrą, apie kurį galite svajoti.

HLG-HDR vaizdo įrašas

HERO13 Black savo geriausią klasėje vaizdo kokybę perkelia į kitą lygį, nes galima įrašinėti hibridine logine gama (HLG) - standartiniu HDR formatu, kurį profesionalai naudoja 5,3K ir 4K vaizdo įrašams fiksuoti 10 bitų ir Rec. 2100 spalvų erdvėje. Šiai pažangiai funkcijai atkurti reikia suderinamo ekrano ir medijos grotuvo. Naudotojai vis tiek gali fiksuoti dinamiškus vaizdo įrašus ir nuotraukas, naudodami HDR be HLG, kad juos būtų galima peržiūrėti standartiniuose ekranuose ir medijos grotuvuose.

Plačiaekranis, vertikalus + viso ekrano fiksavimas

HERO13 Black galingas 1/ 1,9 colio vaizdo jutiklis leidžia padaryti daugiau. Pasirinkite plačiaekranį filmavimą (16:9 kraštinių santykis) viso ekrano atkūrimui televizoriuje arba vertikalius vaizdo įrašus (9:16 kraštinių santykis),

skirtus skelbti socialiniuose tinkluose. Kad būtų kuo universalesnis, pasirinkus viso kadro parinktį (8:7 kraštinių santykis) užfiksuojamas 156° matymo laukas, kurį vėliau galėsite apkarpyti, kad sukurtumėte plačiaekranius ir vertikalius kadrus.

10 bitų spalvų + žurnalo kodavimas

HERO13 Black leidžia pasirinkti, ar norite fiksuoti standartinį 10 bitų vaizdo įrašą, ar 10 bitų Log kodavimą su GP-Log. 10 bitų spalva, galinti parodyti daugiau nei 1 milijardą spalvų, užtikrina didesnį spalvų gylį, tolygesnę gradaciją ir didesnį vaizdo įrašų tikroviškumą. Pažengę naudotojai gali naudoti GP-Log, kad filmuotoje medžiagoje išgautų daugiau detalių, o po kūrimo atlikti būtinus vaizdo pataisymus (pateikiama atpažinimo lentelė / LUT).

Laiko kodo sinchronizavimas

Pažangūs naudotojai, turintys daugiau nei vieną HERO13 Black, gali sinchronizuoti jas su tuo pačiu laiko kodu, kad būtų daug lengviau montuoti kelias kameras. Jis veikia su „Final Cut Pro®“, „Adobe® Premiere®“ ir kita redagavimo programine įranga, kad dar labiau supaprastintų postprodukciją.

27 MP nuotraukos + 24,7 MP kadrų užfiksavimas

HERO13 Black daro 27 MP vienkartines, intervalines, serijines ir naktines nuotraukas, kurios leidžia fiksuoti standartinius, greitus veiksmo ir prasto apšvietimo kadrus. Be to, naudodami „GoPro Quik“ programėlę galite pagrobti

iki 24,7 MP nuotraukų su mėgstamiausiais kadrais iš savo vaizdo įrašų.

„Bluetooth®“ garso ryšys

Naudodami „Bluetooth® audio“ galite belaidžiu ryšiu prijungti HERO13 Black prie suderinamų įrenginių. Naudokite belaidį mikrofoną geresniam garsui, kai pasakojate sceną ar duodate interviu. Prijungus prie belaidžių ausinių, „GoPro“ galės girdėti jūsų balso komandas triukšmingoje aplinkoje arba tada, kai ji sumontuota už ausų. Per ausines taip pat galėsite girdėti kameros perspėjimus, kad patvirtintumėte, jog ji gavo komandą ir daro tai, ko norite.

Garso derinimas

„Audio Tuning“ leidžia reguliuoti garso įrašymą, kad jis geriau atitiktų tai, ką fiksuojate. Pasirinkite subalansuotą tikrovišką garsą, kuris puikiai tinka daugumai kadrų, arba nustatymą „Voice“, kuris pagerina vokalo aiškumą ir kartu išsaugo aplinkos foninius garsus.

Greitesnis „QuikCapture

„QuikCapture“ - tai greičiausias ir paprasčiausias būdas įjungti HERO13 Black ir pradėti įrašinėti. Tereikia paspausti užrakto mygtuką. Dabar taip pat galite nustatyti kamerą veikti tuščiąja eiga visiškai neišjungdami jos maitinimo. Tai leidžia dar greičiau vėl pradėti įrašinėti. Tai puikus būdas išlikti lanksčiam ir pasiruošusiam įrašinėti aktyvaus filmavimo metu.

GPS + našumo lipdukai

GPS automatiškai fiksuoja telemetrinius duomenis, kuriuos galima uždengti animuotais grafikais vaizdo įraše naudojant „GoPro Quik“ programėlę. Tai vizualus būdas parodyti savo greitį, kelią, reljefą, aukštį ir g-forsą, o vaizdo įrašams suteikti intensyvios profesionalios atmosferos.

Priekiniai ir galiniai LCD ekranai

Puikiai įrėminkite kadrus naudodami priekinį arba galinį LCD ekraną. Naudokite didelį galinį jutiklinį ekraną, kad užfiksuotumėte priešais esančią sceną, arba pasukite fotoaparatą ir naudokite priekinį ekraną, kad galėtumėte filmuoti vlogus ir daryti puikiai įrėmintas asmenukes.

Daugiau iš anksto nustatytų parinkčių

Susikurkite iš anksto nustatytus savo mėgstamos veiklos nustatymus - skiriamąją gebą, kadrų dažnį, objektyvus ir kt. - ir patogiai juos keiskite vos keliais bakstelėjimais. Galite juos suasmeninti naudodami pasirinktinius pavadinimus tiesiai ant kameros arba naudodami „GoPro Quik“ programėlę.

Automatiškai į telefoną siunčiami paryškinti vaizdo įrašai

Tiesiog prijunkite savo „GoPro“, kai ji prijungta prie namų „Wi-Fi“. Kol ji įkraunama, nufilmuota medžiaga automatiškai siunčiama į debesį ir naudojama kuriant svarbiausius vaizdo įrašus su muzika ir efektais. Vaizdo įrašai automatiškai siunčiami į telefoną ir yra paruošti bendrinti.

Lengvas redagavimas naudojant „GoPro Quik“ programėlę

„GoPro Quik“ programėlėje yra daug lengvai naudojamų įrankių, kurie leidžia jums redaguoti filmuotą medžiagą kaip profesionalams. Galite koreguoti programėlės sukurtus automatinius išryškinimo vaizdo įrašus arba kurti savo vaizdo įrašus nuo nulio. Taip pat galite keisti skaitmeninius objektyvus po įrašymo ir priartinti geriausius filmuotos medžiagos fragmentus, kad sukurtumėte didelės skiriamosios gebos iškarpas, kuriose dėmesys sutelkiamas į veiksmą, o likusi dalis iškarpoma.

Greitesnis perkėlimas + neribota atsarginė kopija debesyje

Perkelti turinį iš fotoaparato į telefoną paprasčiau ir greičiau nei bet kada anksčiau. HERO13 Black naudoja naujausią „Wi-Fi 6“ technologiją, kad būtų galima greičiau ir patikimiau perkelti duomenis į telefoną ir debesį. Taip pat galite pasirinkti žaibišką laidinį ryšį per USB5 arba naudoti SD kortelę, kad perkeltumėte turinį į kompiuterį. Taip pat yra neribota debesų saugykla, kurioje galima be vargo atlikti automatinį įkėlimą. Tiesiog prijunkite fotoaparatą, kai jis prijungtas prie jūsų namų „Wi-Fi“, ir fotoaparatas atliks visa kita.

Nakties efektai Vaizdo įrašas + nuotraukos

HERO13 Black turi 3 laiko fiksavimo ir fotografavimo režimus, kurie leidžia kūrybiškai veikti sutemus. Žvaigždžių takai naudoja Žemės sukimąsi ir žvaigždes, kad užfiksuotų nuostabius šviesos takelius naktiniame danguje. Funkcija Light Painting (Šviesos tapyba) leidžia sukurti puikius teptuko potėpių efektus naudojant judančią šviesą. Funkcija „Vehicle Light Trails“ naudoja naktinį eismą, kad užfiksuotų stulbinančius šviesos takelių kadrus.

Elektriniai įrankiai

Užfiksuokite bet kokį kadrą naudodami fotoaparate esančius galinguosius įrankius. „HindSight“ užfiksuoja iki 30 sekundžių filmuotos medžiagos, kol pradedate įrašinėti - net jei užraktą paspausite per vėlai, kadras vis tiek bus

padarytas. Naudodami suplanuotą filmavimą galite nustatyti, kad „GoPro“ pati įsijungtų ir nufilmuotų kadrą iki 24 valandų į priekį. Funkcija Duration Capture leidžia lengvai užfiksuoti nuo 15 sekundžių iki 3 valandų trukmės vaizdo klipus. Intervalinė nuotrauka fiksuotais intervalais fotografuoja nuotraukas, kol jūs susitelkiate į mėgstamą veiklą.

Lengvas arba „Pro“ valdymas

Pasirinkite paprastą „nukreipk ir fotografuok“ arba visapusišką fotoaparato valdymą. Naudodami paprastą valdymą, tiesiog užfiksuokite kadrą ir paspauskite užrakto mygtuką, kad pasiektumėte puikių rezultatų. Naudojant „Pro“ valdiklius galima tiksliai sureguliuoti visus režimus, nustatymus ir funkcijas.

Interneto kamera + tiesioginė transliacija

Naudokite HERO13 Black kaip itin universalią internetinę kamerą arba tiesiogiai transliuokite savo kitą veiklą, kai vloguojate, naudodami sviesto glotnumo „HyperSmooth“ vaizdo stabilizavimą ir aštrią raišką.

SPECIFIKACIJOS:

VIDEO

• 5.3K60/ 50, 4K120/ 100, 2.7K240/ 200, 1080p240/ 200 / fps3

• 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 aspect ratios

• Up to 8x slo-mo

• HDR + HLG HDR

• HyperSmooth 6.0 video stabilization with AutoBoost

• Horizon Lock / Horizon Leveling4

• 8-bit, 10-bit + Log encoding

• H.265 (HEVC) MP4 video format

• Looping video

• Webcam mode

• Live streaming in 1080p

• Frame grab with the GoPro Quik app

• Digital lenses

• 2x zoom

• HindSight

• QuikCapture

• Protune

BURST SLO-MO

• 13x slo-mo 720p video for 15 seconds

• 12x slo-mo 900p video for 15 seconds

• 4x slo-mo 5.3k video for 5 seconds

PHOTO

• 27MP photos

• SuperPhoto, HDR + RAW

• Star Trails, Light Painting + Vehicle Light, Trails effects

• Interval Photo

• Night Photo

• Digital lenses

• 2x zoom

• RAW photos

• Protune

TIME LAPSE

• 5.3K TimeWarp 3.0

• Time lapse photo (27MP) + video (5.3K)

• Star Trails, Light Painting + Vehicle Light, Trails effects

• Night lapse photo (27MP) + video (5.3K)

• Digital lenses

• 2x zoom

• Protune

KAMEROS VALDYMAS

• Didelis 2,27 colio galinis jutiklinis ekranas

• 1,4 colio priekinis ekranas peržiūrai arba būsenai

• Lengvas ir profesionalus valdymas

• GPS su duomenų perdangos funkcija

• Tinkinti išankstiniai nustatymai

• Pritaikomi ekrano spartieji klavišai

• Planuojamas ir trukmės įrašymas

• HiLight žymėjimas

• Valdymas balsu su 13 komandų 11 kalbų + 6 akcentais

6 Prekės
No reviews

Su šia preke rekomenduojame įsigyti

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą