• Nauja
Shokz Open Fit Air Ausinės, Juodas...
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Shokz Open Fit Air Ausinės, Juodas spalvos

SHOKZ
T511-ST-BK
Turime Lietuvoje
133,02 €
Turime Lietuvoje

„Shokz Open-Ear True“ belaidės ausinės
Su išskirtiniu atvirų ausų dizainu, prisitaikančiu ausų kabliuku, kad būtų patogiau, ir sveria tik 8,7 g.tai ne tik tai, ko norite;tai ko tu nežinojai, kad tau reikia.
Inovatyvus Shokz oro ausų kabliukasUžkabino komfortąLankstus Ni-Ti atminties lydinysNesvyruoja, priglundaItin smulkus 0,75 mm lankstus Ni-Ti atminties lydinys su minkšta silikonine apdaila, mūsų „Air-Earhoo...

 

„Shokz Open-Ear True“ belaidės ausinės
Su išskirtiniu atvirų ausų dizainu, prisitaikančiu ausų kabliuku, kad būtų patogiau, ir sveria tik 8,7 g.tai ne tik tai, ko norite;tai ko tu nežinojai, kad tau reikia.
Inovatyvus Shokz oro ausų kabliukasUžkabino komfortąLankstus Ni-Ti atminties lydinysNesvyruoja, priglundaItin smulkus 0,75 mm lankstus Ni-Ti atminties lydinys su minkšta silikonine apdaila, mūsų „Air-Earhook“ dizainas tvirtai laiko ausines.
Ašaros formos skerspjūvis
Slėgio taškai? Ne čia.Sukurta ašaros formos skerspjūvis, didesnė apatinė dalis sumažina spaudimą ilgai klausantis, o mažesnė viršutinė dalis leidžia be vargo nešioti akinius su ausinėmis.Pritaikomas ausų kabliuko dizainas
Lankstus režimas įjungtasMes ką tik pagerinome ausų kabliukus su lanksčia išpjova, kuri susilanksto aplink kiekvieną ausį – praktiškai kaip formos keitiklis. Didesnis kontaktinis plotas suteikia mišiniui papildomą stabilumo sluoksnį.
Ergonomiškas dviejų kampų dizainasTinkamumo mokslasSusipažinkite su „OpenFit Air“ ergonomišku dviejų kampų dizainu, tiesiai iš „Shokz Labs“ genialių minčių.Atlikdami išsamius tyrimus ir bandymus, jie ne tik sukūrė tinkamumą; jie sukūrė tvirtą, saugų, stabilų prigludimą – ir iš priekio atrodė elegantiškai.25,5° patogus kampasTai ne tik komfortas – tai sielos ramybė.Perkeldami svorio centrą arčiau ausies, sukūrėme lengvesnį už orą pojūtį, kuris praktiškai nepaiso judėjimo. Tai ne tik komfortas; tai ramybė.
18° stabilumoGarsas, kaip numatė gamtaShokz DirectPitch™, skirtas klausymui atviromis ausimis„OpenFit Air“ yra jūsų garsas, atliktas teisingai. Naudodami išskirtinę „DirectPitch™“ technologiją, kalbame ne tik apie pusiausvyrą; mes kalbame tiksliai, išsaugodami garsą ten, kur jam priklauso ir dar mažiau garso nutekėjimo. O tos specialiai sukurtos derinimo angos? Jie skirti išlaikyti jūsų melodijas aiškias ir natūralias.
18 x 11 mm kompozitinis dinaminis vairuotojo blokasDidelio stiprumo kupolo formos diafragmaPolimerinis apvadas
„OpenFit Air“, kuriame yra pritaikytas dinaminis tvarkyklės blokas, skleidžia garsą, panašų į 16 mm prototipą, o kompozicinė diafragma užtikrina subalansuotą aukštų, vidutinių ir žemųjų dažnių garsą. Suporuotas su integruotu dinaminio diapazono valdymu (DRC), EQ lygiai prisitaiko realiuoju laiku ir pasiekia visas reikiamas natas. Suasmeninkite savo garsą naudodami „Shokz App“ naudodami keturis iš anksto nustatytus EQ režimus.
Galingos, sodrios garso detalės su tikslumuDidelio stiprumo kupolo formos diafragmaKiekviena akustinė vibracija nukreipta neįtikėtinai tiksliai
Smart Boss VibesSu Shokz OpenBass™ Air, mūsų patentuotu žemų dažnių patobulinimo algoritmu, šios ausinės suteikia gilų bosą ir detalų sodrumą be nereikalingo šurmulio. Sukurtos taip, kad jaustųsi su ausies kanalu, jie visi susiję su tobulu bosu.
Elegantiška Silverlight apdailaKruopščiai sukurtas „OpenFit Air“ spinduliuoja gyvybingumą ir eleganciją. Matinis silikoninis paviršius kartu su metaliniu sidabro spalvos žiedu sukuria stulbinantį vizualinį efektą, kuris yra susijęs su technologijų grožiu. Rinkitės iš 3 stulbinančių spalvų, kad be vargo atitiktų jūsų stilių – drąsus ar minimalistinis.
Klausymas atviromis ausimis siekiant skaidrumoTapkite geriausiu daugelio užduočių vykdytoju su išskirtiniu Shokz dizainu su atviromis ausimis. Likite prisijungę prie realaus pasaulio, kai esate kelyje, atsikvėpdami ar tvarkydami darbų sąrašą.
LaisvalaikisMėgaukitės muzika, internetinėmis transliacijomis ir garsinėmis knygomis nepraleisdami šeimos laiko.
SportuotiMėgaukitės bėgimu su draugais ir muzika.
Kelionė į darbą ir atgalIšsaugokite situacijos supratimą dėl saugumo užsiėmimų lauke metu.
Darbas ir studijosSusikoncentruokite ties savo užduotimi ir būkite pasiruošę pokalbiui.
LaisvalaikisMėgaukitės muzika, internetinėmis transliacijomis ir garsinėmis knygomis nepraleisdami šeimos laiko.
SportuotiMėgaukitės bėgimu su draugais ir muzika.
Išmanusis mikrofonas, aiškus balsasNaudojant OpenFit Air, kiekvienas žodis yra svarbus.
4 mikrofonaižaiskite išmaniai, tiksliai sekdami savo balsą naudodami adaptyvųjį spindulių formavimą.Dėl „Qualcomm cVc 8.0“ foninis triukšmas pasitraukia į antrą planą – sumažintas įspūdingai 96,5 proc.Išgirsk ir būk išgirstas, skaidrus kaip krištolas.
Atsparus prakaitui ir vandeniuiDėl IP54 atsparumo vandeniui ir prakaitui jūsų OpenFit Air pasiruošęs bet kam. Aptaškymas ir išsiliejimas, kai esate kelyje? Nesijaudink! Peržengiate savo ribas prakaituojančiomis treniruotėmis? Pirmyn!
Daugiataškis poravimasĮvaldykite kelių užduočių atlikimą su kelių taškų poravimu. Vienu metu sinchronizuojama su dviem įrenginiais, pvz., nešiojamaisiais kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais, naudojant „Android“, „iOS“ arba „Windows“. Sklandžiai perjunkite įrenginius paprastu bakstelėjimu, kai pereisite nuo namų darbų prie treniruočių, kad galėtumėte lengviau.
Vienas pilnas įkrovimas,Daugiau klausymosi seansųAkumuliatoriaus veikimo laikas iki 6 valandų vienu įkrovimu
Iki28 valandos viso klausymosi su įkrovimo dėklu
Greitas 10 minučių įkrovimas užtikrina 2 valandų klausymo laiką
Momentinis susiejimas. Stabilus ryšys.Nupjaukite laidus, kad galėtumėte sklandžiai prisijungti su OpenFit Air. Pajuskite 10 metrų „Bluetooth 5.2“ diapazono laisvę, susiekite savo įrenginį tiesiog atidarydami dėklą ir mėgaukitės švelniu našumu net naudodami vieną ausinę.

10 Prekės
No reviews

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą