• -10,00 €
Garmin Forerunner 45
Garmin Forerunner 45
Garmin Forerunner 45
Garmin Forerunner 45
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Forerunner 45 Juodas (Black)

010-02156-15
Turime Lietuvoje. Nemokamas pristatymas.
189,00 € 199,00 € -10,00 €
Turime Lietuvoje

42 x 42 x 11.4 mm ( riešo apimtis 129-197 mm)

Forerunner 45, tai GPS laikrodis bėgimui su visomis bėgimui skirtomis funkcijomis kurių jums gali prireikti elegantiškame ir lengvame išmaniajame  laikrodyje, kurį norisi dėvėti tiek visą dieną, tiek naktį.

 

GPS laikrodis bėgimui palaikantis Garmin Coach treniruočių planus

  • Lengvai naudojamas laikrodis bėgimui matuoja širdies ritmą nuo riešo ir turi integruotą GPS imtuvą tempui, atstumui ir t.t. matuoti
  • Palaiko  Garmin Coach treniruočių planus, kurie leidžia turėti patyrusį ekspertą individualioms treniruotėms ant savo riešo
  • Išmanieji pranešimai gautoms žinutėms ir skambučiams matyti, automatinis aktyvumo sinchronizavimas su Garmin
  • Connect™ bendruomene ir muzikos grotuvo valdymas telefone
  • Saugumo ir stebėjimo funkcijos, įskaitant incidentų aptikimą (pasirinktos veiklos metu) ir pranešimus, kurių metu bus išsiųsta jūsų esamoji vieta kontaktams kuriuos pasirinksite nelaimės atveju*
  • Sportiniai režimai: bėgimas, važiavimas dviračių, bėgimas salėje, bėgimo takelis, elipsiniai treniruokliai, kardio, joga ir daugiau
  • Baterijos veikimo laikas: iki 7 dienų išmaniuoju režimu; 13 valandų GPS režimu

Garmin Forerunner 45

Stebėkite savo širdį

Šis lengvai naudojamas laikrodis yra sukurtas kasdieniams bėgimams, treniruočių sesijoms ir varžyboms. Integruotas GPS imtuvas sekas kur bėgate ir teikia tikslius duomenis, įskaitant atstumą, tempą ir intervalus. Valdymas mygtukais leidžia lengvai valdyti įrenginį prakaituotomis rankomis, kad pažymėtumėte reikiamas atkarpas ar sustabdytumėte laikmatį. Forerunner 45 taip pat stebi širdies ritmą tiek dieną, tiek naktį.

Garmin Coach asmeninis treneris

Įjunkite aukštesnę pavarą su Garmin Coach

Nesvarbu ar esate patyręs bėgikas ar tik pradedantysis, kiekvienam naudinga gauti šiek tiek patarimų. Štai kodėl Forerunner 45 yra suderinamas su Garmin Coach treniruočių planais. Šie planai yra gaunami iš patyrusių trenerių ekspertų ir yra pritaikomi jums ir jūsų tikslams. Tai neįtikėtinas būdas pasiekti finišo liniją. Kaip dalį savo mokymo plano, treneris netgi gali jums padėti prognozuoti savo lenktynių laiką.

Garmin Forerunner 45

Palaikykite ryšį

Saugos ir sekimo funkcijos leidžia lengvai pasidalinti savo buvimo vieta su pasirinktais kontaktais, jei jums prireiktų pagalbos, tai galima padaryti rankiniu arba automatiniu būdu su integruota incidentų aptikimo funkcija*. Be to ryšio funkcijos leis būti pasiekiamiems bėgimo metu ar poilsio metu. Gaukite išmaniuosius pranešimus į laikrodį ant savo riešo, tokius kaip tekstiniai pranešimai, skambučiai ar elektroniniai laiškai. Susiejus su suderinamu išmaniuoju telefonu, Forerunner 45 automatiškai patalpins bėgimų duomenis į Garmin Connect internetinę fitneso bendruomenę. Taip pat laikrodžio pagalba galėsite valdyti muziką savo telefone, todėl galėsite lengvai perjungti dainas neišsimušdami iš bėgimo ritmo.

Garmin Forerunner 45

Papildomos funkcijos

Turėdami daugybę sportinių režimų laikrodyje, galėsite fiksuoti duomenis treniruotės kurią atliekate. Forerunner 45 stebės jūsų rezultatus ne tik bėgant, bet ir važiavimo dviračiu metu, atliekant kardio ar jogos pratimus ir dar daugiau.

Garmin Forerunner 45

Kelyje į sveikatingumą

Forerunner 45 GPS laikrodis siūlo plačias veiklų ir sveikatingumo stebėjimo funkcijas. Dėvėkite visą parą, kad stebėtumėte žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir net miegą. Taip pat bus stebimas jūsų dienos streso lygis. Didėjant streso lygiui, naudokite atsipalaidavimo laikmatį kurio metu naudojant kvėpavimo technikas galėsite nuraminti savo kūną ir protą. Forerunner 45 turi ir naują Body Battery™ energijos stebėsenos funkciją kūno energijos optimizavimui, tam naudojami duomenys kad būtų galima įvertinti jūsų energijos atsargas, todėl galite planuoti savo dieną, kad optimizuodami savo laiką veikloms ir poilsiui.

Dalinkitės ir varžykitės

Sinchronizuoti savo veiklas Garmin Connect programėlėje, tai daugiau nei tik talpinti treniruočių duomenis. Garmin Connect yra klestinti bendruomenė, kur žmonės gali prisijungti ir konkuruoti tarpusavyje iššūkiuose ar dalintis savo pergalėmis socialiniuose tinkluose. Garmin Connect yra nemokama ir prieinama žiniatinklyje arba išmaniajame telefone.

Garmin Forerunner 45

Personalizuokite įrenginį

Išreikškite savo asmenybę pritaikydami Forerunner 45 prie savęs. Laikrodis palaiko ekrano viršelius, kuriuos galite atsisiųsti iš Connect IQ™ Store. Rinkitės iš tūkstančių galimų ekrano viršelių arba susikurkite ekrano viršelį patys naudodami savo nuotraukas ar nuotrauką atsisiųsta iš interneto.

1 Vienetas
No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą