Garmin Forerunner 265s Music Black GARMIN - 1
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Forerunner 265s Music Black

010-02810-13
Užsakoma.
489,99 €
Pristatome 10 - 14 d.d.

GPS bėgimo laikrodis su išmaniomis treniruočių galimybėmis

 
  • 1.3 colių spalvotas jutiklinis AMOLED ekranas
  • „GARMIN PAY™“ bekontakčiai mokėjimai 
  • Vertina Jūsų treniruotės būseną, parodo ar treniruočių krūvis pakankamas ar jau reikia poilsio dienos; taip pat siūlo papildomas našumo stebėjimo funkcijas
  • Gaukite nemokamus prisitaikančius treniruočių planus iš Garmin Coach, arba susikurkite savus mūsų Garmin Connect™ internetinėje sporto mėgėjų bendruomenėje
  • Saugos ir stebėjimo funkcijos2, tokios kaip incidento automatinis aptikimas, su buvimo vietos nustatymu ir perdavimu nurodytiems asmenims
  • Keiskite laikrodžio formas, įdiekite papildomas programėles ir daugiau iš Connect IQ™ parduotuvės
  • Baterijos laikas: iki 13 dienų kaip išmanus laikrodis; iki 7 val. su GPS ir muzika; iki 20 val. tik su GPS

Jūs bėgate, Forerunner 265 mąsto. Šis GPS laikrodis ne tik pasakys Jums kur bėgate. Jis seka Jūsų būseną ir pateikia Jums ne sausus skaičius, o pilną treniruotės suvestinę - apkrovą, bėgimo formą, istoriją ir ko reikia kad pasierkti numatytą tikslą. Viskas ko Jums tereikia sutelti dėmesį į žingsnius priekyje.

Leisk muzikai groti

Jei negalite bėgti be puikaus grojąraščio, tumet negalėsite bėgti be Forerunner 265. Sinchronizuokite kruopščiai sukurtus grojaraščius iš pasirinktų muzikos transliavimo paslaugų 1, pvz., Deezer ir Spotify, su savo laikrodžiu, kad galėtumėte klausytis be reklaminių skelbimų. Jūs netgi galite laikyti iki 500 dainų. Muziką lengva perkelti iš kompiuterio, o paskui surinkti mėgstamą grojaraštį, kad galėtumėte lengvai klausytis per BLUETOOTH ® technologiją įgalintas ausines (įsigyjama papildomai).

Išplėstinė našumo analizė

Koks treniruotės krūvis Jums geriausias? Forerunner 265 gali pasiūlyti asmenines treniruotes ir atsistatymą po jų išmaniems treniruočių sprendimams, tokiu būdu jus geriau pasiruošite artėjančioms varžyboms. Jis saugo VO2 maks duomenis ir atsižvelgia į tai, kaip šiluma ir aukštis veikia jūsų našumą. Kuo didesnis jūsų VO2 maks reikšmė, tuo didesnis Jūsų produktyvumas, o tai yra būtent tai, ką rodo našumo būklės metrika. Treniruočių būsena įvertina jūsų neseniai atliktą pratybų istoriją ir našumo rodiklius, kad sužinotumėte, kaip treniravotės, produktyviai, nepilnai ar viršijate krūvį. Pažiūrėkite, kaip treniruotės daro įtaką ištvermės, greičio ir galios vystymuisi su aerobiniu ir anaerobiniu treniruotės efektu. Atkūrimo laikas padeda jums maksimaliai išnaudoti jūsų pastangas, numatant, kada būsite pasiruošę kitam sunkiam iššūkiui. Jūs netgi galite peržiūrėti savo bendrą treniruočių apkrovą, kuri matuoja jūsų treniruotės apkrovą nuo paskutinių 7 dienų ir palygina ją su optimaliu tinkamumo ir neseniai įvykusių mokymų istorijos diapazonu.

Daugiau treniruočių galimybių

Bėgimas tai kuo užsiimate, todėl treniruokitės išmaniau su kartu su Garmin Connect interneto bendruomene. Sukurkite savo asmeninius treniruočių planus arba atsisiųskite nemokamai jau paruoštus tiesiai į savo laikrodį. ARba jei turite konkretų planą būsimoms 5K varžyboms pasidomėkite Garmin Coach tinklapiu.  Tai yra neprilygstamas būdas pasiekti į finišo liniją. Kaip dalį savo mokymo plano, jis gali net padėti jums prognozuoti savo varžybų laiką. Forerunner 265 taip pat turi veikimo profilius dviračiams, baseinų plaukimui,  treniruokliams, kopimą laiptais ir daugiau.

Analizuokite savo bėgimo formą

Forerunner 265 GPS laikrodis turi įrankių galinčių pagerinti Jūsų bėgimo formą. Laikrodis stebi tokius svarbius duomenis kaip, pvz., kadencija , žingsnio ilgis , žemės kontaktinis laikas ir balansas , vertikalus svyravimas ir vertikalus santykis . Šie matavimai yra raktas, leidžiantis suprasti jūsų formą, kad galėtumėte geriausiai tai išnaudoti kiekvieną kartą kiekvienose varžybose. Jūsų Forerunner 265 gali pradėti stebėti šiuos rodiklius, su papildomu suderinamu širdies ritmo diržu arba su kompaktišku Running Dynamics Pod priedu, prisegamu ant juosmens.

 Daugiau būdų derinti

Apsilankykite mūsų Connect IQ parduotuvėje, kurioje galite dar daugiau priderinti Forerunner 265 savo reikmėms atsisiųsdami programėles, valdiklius, duomenų laukus ir daugiau, tai labai paprasta ir kas svarbu - nemokama. Naujų programėlių rasite kasdien, jų įra begalė, pvz. galėsite išsikviesti Uber tiesiai nuo riešo, sužinoti oro prognozę ir daugiau.

Likite prisijungę bėgdami

Naudodami Forerunner 265, galite išbėgti į treniruotę, ir visuomet liksite pasiekiami. Suporavus su suderinamu išmaniuoju telefonu, galėsite gauti tekstinius pranešimus ir matyti socialinių tinklų žinutes, el. laiškus ir dar daugiau. Saugos ir sekimo funkcijos leidžia lengvai pasidalyti savo buvimo vieta su pasirinktais kontaktais, jei jums reikia pagalbos - rankiniu būdu arba automatiškai su įmontuotu incidento aptikimu..

Dalinkitės ir varžykitės

Veiklos sinchronizavimas su „Garmin Connect“ yra skirtas ne tik duomenų saugojimui. „Garmin Connect“ yra didelė internetinė bendruomenė, kurioje žmonės gali prisijungti ir varžytis tarpusavyje, sujungdami iššūkius, skatindami vieni kitų sėkmę ir netgi dalindamiesi savo pergalėmis per socialines žiniasklaidos priemones. Garmin Connect yra nemokama ir prieinama žiniatinklyje arba išmaniajame telefone.

Sveikatingumas ir pažangus miego stebėjimas

Forerunner 265 laikrodis turi įrankius, padedančius išlaikyti jūsų bendrą sveikatingumo būklę ir miegą4 naktį. Šios priemonės suteikia labai svarbią informaciją, kurią galite naudoti maksimaliam terniruotės efektui. Pvz., Tai pirmasis bėgimo laikrodis su Pulse Ox jutikliu5. Šis jutiklis pagal riešą apskaičiuoja jūsų organizmo deguonies prisotinimą kraujyje, kuris gali padėti įvertinti, kaip organizmas sugeria deguonį - ypač miegant. Norint suteikti jums idėjų, kaip jūs miegate, Forerunner 245 stebi jūsų lengvus, gilius ir REM miego etapus, taip pat judėjimą visą naktį. Jame taip pat yra visos dienos streso stebėsena bendram sveikatingumo stebėjimui per dieną. Jei jūsų streso lygis pradeda kilti, naudokite atsipalaidavimo kvėpavimo pratimus keletą minučių, kurie gali padėti nuraminti protą ir kūną. Ir padėti optimizuoti jūsų organizmo energiją, Kūno baterijos ™ energijos stebėjimas naudoja surinktus duomenis įvertinti Jūsų energijos atsargas, bet kuriuo metu, todėl galite planuoti savo dieną, optimizuoti veiklą ir poilsį.

    • GPS sporto laikrodis su išmaniomis galimybėmis

      Gamintojas
      Prekės ženklas
      Bluetooth jungtis
      Yra
      Veikla
      Aktyvumo asistentasBėgimasPlaukimasDviračių sportasIšmanūs pranešimaiConnect IQ Apps
      GPS imtuvas
      Yra
      Bekontakčiai mokėjimai
      Taip
      GLONASS palaikymas
      Yra
      Galileo palaikymas
      Yra
      Liečiamas ekranas
      Yra
      Širdies daviklio pajungimas
      Yra (optinis integruotas)
      Elektroninis kompasas
      Yra
      Barometrinis aukštimatis
      Yra
      Termometras
      Yra
      Atsparumas vandeniui
      5 ATM
      Garmin Pay
      Yra
      Muzikos grotuvas
      Yra
      Dydis, mm
      46,1 x 46,1 x 12,9 (41,7 x 41,7 x 12,9 S)
      Svoris, g
      47 (39 S)
      Ekrano dydis, mm
      1,3″ col. 32,5 mm, (1,1″ col. 28,1 mm S)
      Ekrano tipas
      AMOLED, liečiamas
      Ekrano skiriamoji geba (pixels)
      416 x 416 (360 x 360 S)
      Istorija
      8 GB
      Baterijų darbo laikas
      Išmaniojo laikrodžio režimas: iki 13 d.
      GNSS režimu naudojant tik GPS: iki 20 valandų
      „SatIQ“ („AutoSelect“) GNSS režimu: iki 16 valandų
      Visų sistemų GNSS režimu su kelių dažnio juostų funkcija: iki 14 valandų
      GNSS režimu naudojant tik GPS klausantis muzikos: iki 7 valandų
      „SatIQ“ („AutoSelect“) GNSS režimu klausantis muzikos: iki 6,5 valandų
      Visų sistemų GNSS režimu su kelių dažnio juostų funkcija klausantis muzikos: iki 6 valandų

No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą