Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 2
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 3
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 4
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 5
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 6
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 2
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 3
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 4
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 5
Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas GARMIN - 6
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin GPSMAP 64sx GPS imtuvas

010-02258-11
Užsakoma. Pristatymo laikas tikslinamas.
349,00 €
Pristatome 10 - 14 d.d.

Keliaukite su patikimu partneriu 

Tvirtas ir atsparus vandeniui, valdomas mygtukų pagalba ir turintis 2.6" colių ryškioje saulės šviesoje įskaitomą ekraną

Tiksliai stebėkite savo buvimo vietą didelio jautrumo keturkampės spiralės imtuvo dėka ir multi-GNSS palaikymu (GPS, GLONASS ir Galileo), 3-ašių kompasu su barometriniu aukštimačiu 

Palaikoma belaidė Bluetooth® ir ANT+® technologija GPSMAP 64sx modelyje

Baterijos veikimo laikas: iki 16 valandų GPS režimu

Nesvarbu užsiimate žygiais ar kopinėjimu, galėsite be rūpesčių tai atlikti su geriausiu savo klasėje rankiniu navigatoriumi, kuris taip pat palaiko multi-GNSS (GPS, GLONASS, Galileo).

 

Nepaklysite

Su integruoto didelio jautrumo keturkampes spiralės imtuvo pagalba ir multi- GNSS palaikymu (GPS, GLONASS ir Galileo), GPSMAP 64sx serijos navigatoriai nustato jūsų buvimo vietą greitai ir tiksliai, be to palydovai bus randami ir reikalaujančiose iššūkių vietovėse, ko pasekoje navigatorius nenustos sekti jūsų buvimo vietos.

Pridėkite daugiau žemėlapių

Su 8 GB talpos microSD™ kortele, galėsite įsikelti papildomų žemėlapių.

Sekite savo buvimo vietą palydovinių vaizdų pagalba

Tiksliau identifikuokite savo esamą buvimo vietą didelės raiškos ekrane su jūsų maršruto palydoviniais foto vaizdais, juos galėsite matyti dėka tiesioginių atsisiuntimų iš BirdsEye palydovinių vaizdų — be metinės prenumeratos. Matysite tikrą aplinkos vaizdą, kad galėtumėte rasti reikiamus takus, poilsio vietas, medžioklės vietas ar rasti kur pasistatyti automobilį ir netgi išsaugoti taškus pagal gamtinius orientyrus.

Belaidis ryšys

GPSMAP 64sx rankinis navigatorius leis dalintis trąsomis, maršrutais belaidžiu būdu su kitais palaikomais įrenginiais. Draugai galės mėgautis mėgstamiausiais jūsų kelionių maršrutais, tiesiog paspauskite “siųsti” ir perkelkite informaciją į kitą Garmin įrenginį.

Palaikykite ryšį

Išmaniujų pranešimų pagalba, belaidžiu būdu gaukite į įrenginį elektroninius laiškus, tekstines žinutes ir įspėjimus iš palaikomo įrenginio. Todėl laikydami telefoną kuprinėje vistiek galėsite skaityti norinčių su jumis susisiekti draugų ar darbo pranešimus.

Atraskite laiko linksmybėms

GPSMAP 64sx serijos įrenginiai leis mėgautis geocaching žaidimu daug patogiau. Įkelkite GPX failus tiesiai į įrenginį ir stebėkite informaciją kaip vieta, pakilimas ir užuominos iš Geocaching.com.

No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą