• -2,00 €
Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis GARMIN - 1
Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis GARMIN - 2
Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis GARMIN - 3
Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis GARMIN - 1
Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis GARMIN - 2
Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis GARMIN - 3
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Garmin Garmin HRM-Dual širdies ritmo daviklis

010-12883-00
Išparduota.
61,99 € 63,99 € -2,00 €
Pristatome 10 - 14 d.d.

Treniruokitės efektyviau su šiuo premium klasės širdies ritmo matuokliu su minkštu dirželiu. Dėvimas aplink krūtinę, belaidžiu ryšiu perduoda jūsų esamą širdies ritmo informaciją į jūsų palaikomą prietaisą, kad iškarto žinotumėte kaip stipriai dirbate.

 

Širdies ritmas patogiai ir tiksliai

Šis aukščiausios kokybės širdies ritmo diržas perduoda realaus laiko duomenis per ANT + ® ir BLUETOOTH® Low Energy technologijas, suteikdamas jums daugiau galimybių treniruojantis patalpose ar lauke. Naudojant šį širdies ritmo diržą galėsite nuosekliai gauti tikslią širdies ritmo informaciją į savo Garmin įrenginį, taip pat matyti širdies ritmo informaciją ir programėlėse telefone, pvz., „Zwift“ arba netgi suderinamuose treniruokliuose esančiuose jūsų mėgstamiausioje sporto salėje. Taigi, kad ir kokiu būdu treniruositės, gausite tikslią, realaus laiko širdies ritmo informaciją, kuri padės pasiekti kitą treniruočių našumo lygį. 

 

Komfortas ir ilgaamžiškumas

HRM-Dual yra minkštas diržas, patogus ir reguliuojamas. Paprasčiausiai išimkite širdies ritmo modulį ir jį galima plauti. Ir nesijaudinkite, kad įrenginys nustos veikti dėl baterijos. Įrenginio baterija veikia iki 3,5 metų.

 

Bluetooth žodinis ženklas ir logotipas yra „Bluetooth SIG, Inc.“ registruoti prekių ženklai. ir bet koks jų naudojimas „Garmin“ atitinka licenciją.

No reviews

Pirkėjai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą