Rode NT-SF1
Rode NT-SF1
Rode NT-SF1
Rode NT-SF1
Rode NT-SF1
Rode NT-SF1
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Rode NT-SF1

NT-SF1
Turime Lietuvoje. Pristatysime nemokamai.
1 099,00 €
Turime Lietuvoje

RØDE NT-SF1“ „SoundField“  ambisoninis mikrofonas

 

APRAŠYMAS

„RØDE NT-SF1“ „SoundField“ yra neprilygstamas ambisoninis mikrofonas, fiksuojantis A-Format ™ kokybės keturių atskirų takelių garso transliacijos kokybės 360 ° erdvinį garsą (su aukščiu). Tai yra pirmasis novatoriško ambisono prekės ženklo „SoundField“ (kuris išrado pirmąjį komercinį ambisoninį mikrofoną) ir „RØDE“ mikrofonų bendradarbiavimas.

 

PAGAMINTAS IŠ ŽALVARIO 

Pagamintas iš kieto žalvario, NT-SF1 naudoja keturias RØDE TF-45C ½ ”tikrojo kondensatoriaus kardioidinių mikrofonų kapsules, išdėstytas tetraedriniame matricoje, kad įrašytų visą sferinį garso lauką. Kiekvienas garsas, kiekviena kryptis sklinda tobulai.

Nesvarbu, ar sukuriate erdvinį garso įrašą vaizdo žaidimams, sporto transliacijoms, vaidybiniams filmams ar virtualios realybės (VR) turiniui, NT-SF1 puikiai tinka bet kokio erdvinio garso įrašymui todėl, kad yra įrašytas A-Format ™ ir lengvai konvertuojamas į B-formatą. ™

 

NEMOKAMAS „RØDE PLUGIN“

Naudodamiesi nemokamu „RØDE Plugin“ „SoundField“, jūs esate garso takelio architektas ir galite pakeisti mikrofono kryptį, padėtį ir sukimąsi. Sukurkite visą 7.1.4 erdvinį derinį. Sukurkite visiškai stebimą 360 laipsnių garso vaizdą, kad galėtumėte įsitraukti į vaizdo įrašus. Nesvarbu, ar įrašote operą  ar vaidybinį filmą, NT-SF1 siūlo neprilygstamą kokybę ir lankstumą.

 

ERDVINIS GARSAS 

„SBR“ papildinyje yra visi standartiniai erdvinio garso nustatymai, įskaitant „Dolby Atmos“ iki 7.1.4, ir jį palaiko „Protools“, „Q-base“, „Nuendo“, „Reaper“ ir „Logic“ VST, AU ar AAX formatais - visi jie yra legendinio „RØDE“ patogumo dėka. 

SPECIFIKACIJOS

SPALVA: Juoda

SVORIS:  2960 g

MATMENYS: 45.7 w 192.3 x 45.7, diameter of body: 25.1

GARANTIJA: 24 mėnesiai

Komplekte: Vėjo apsauga, stovo adapteris, 

lagaminėlis

1 Vienetas
No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą