• -10,00 €
Sennheiser HD 25 Plus
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 2
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 3
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 4
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 5
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 6
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 7
Sennheiser HD 25 Plus
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 2
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 3
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 4
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 5
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 6
Sennheiser HD 25 Plus Sennheiser - 7
Klausti kainos
close

Užklausa







 

Sennheiser HD 25 Plus

506908
Išparduota
189,00 € 199,00 € -10,00 €

Ypač lengvos bei patogios, turi vienpusį, nuimamą laidą. Pritaikytos tiems, kurie muzikos mėgsta klausytis ypač garsiai. Būtent dėl šios priežasties tokios ausinės yra geras pasirinkimas didžėjams.

Neodinaminiai magnetai didelės galios stereo garsui
Uždaras ausinių dizainas su izoliacija nuo aplinkos triukšmo
Ergonomiškas dizainas užtikrina patogų nešiojimą


 

Šios „Sennheiser“ ausinės yra labai lengvos ir komfortiškos įrašų klausantis net ir ilgą laiką. Ausinės suderinamos su bet kokiais nešiojamaisiais ar išmaniausiais įrenginiais. Jos puikiai atkartoja aukštus dažnius, yra itin tvirtos konstrukcijos, suprojektuotos taip, kad galėtumėte klausytis viena ausimi.

Kaip minėjome šios ausinės yra ypač lengvos bei patogios. Būtent dėl šios priežasties  tai yra ypač puikus pasirinkimas tiems, kurie ausines dėvi ilgą laiką –  net ir po daugybės valandų, praleistų dėvint šias ausines, nejusite diskomforto.

Tai uždaro tipo ausinės, labai gerai slopinančios foninį triukšmą. Šios ausinės testuotos itin triukšmingoje aplinkoje – įrašų studijose, radijo stotyse, testuojant audio įrangą, ir rezultatai buvo kuo puikiausi. Ausinės idealiai tinka operatoriams ir didžėjams. Tai neatskiriamas specialistų – garso profesionalų – darbo įrankis.

Šio tipo ausinės yra ypač lengvos bei patogios. Būtent dėl šios priežasties  tai yra ypač puikus pasirinkimas tiems, kurie ausines dėvi ilgą laiką –  net ir po daugybės valandų, praleistų dėvint šias ausines, nejusite diskomforto. Dvigubas ausinių lankelis garantuoja tvirtumą bei stabilumą. Būtent dėl šios priežasties yra užtikrinamas ilgesnis ausinių tarnavimo laiką. Beje, tokios  ausinės idealiai tiks tiems žmonėms, kurie daug  kartų per dieną užsideda ir nusiima ausines. Ausinių pagalvėlės ypač tiksliai apgaubia ausis, tokiu būdu suteikdamos galimybę visiškai atsiskirti nuo išorinio pasaulio ir pasinerti į turtingą muzikos garsų pasaulį.

TECH. SPECIFIKACIJOS

Varža: 70 Ω

Dažnio Diapozonas: 16 – 22000 Hz

Garso Slėgis: 120 dB

Kabelio Ilgis: 1,5 m (HD 25 Plus: 1-3 m)

Lizdas: 3,5/6,3 mm stereo

Tipas: Uždaros

Svoris (kg): 0.140 be kabelio

Garantija: 24 mėnesiai

No reviews

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą