• -60,00 €
GPS laikrodis Garmin Forerunner 945 Black ( Juodas )
GPS laikrodis Garmin Forerunner 945 Black ( Juodas )
GPS laikrodis Garmin Forerunner 945 Black ( Juodas )
GPS laikrodis Garmin Forerunner 945 Black ( Juodas )
Klausti kainos
close

Užklausa







 

GPS laikrodis Garmin Forerunner 945 Black ( Juodas )

010-02063-01
Turime Lietuvoje. Pristatome nemokamai.
539,00 € 599,00 € -60,00 €
Turime Lietuvoje

Forerunner 945 yra GPS sporto laikrodis sukurtas profesionaliems sportininkams. Jis sukurtas Jums: aktyviems bėgikams ir atspariems triatlono entuziastams. Jūs būsite tikri kad ruošiantis pergalėms turite idealiai tam tinkamą įrankį.

 
  • Sinchronizuokite muziką su populiariais muzikiniais servisais arba saugokite iki 1,000 dainų savo laikrodyje, prijunkite ausines (įsigyjama atskirai) su Bluetooth® technologija ir klausykitės savo mėgiamų dainų be telefono
  • Stebėkite treniruočių efektyvumą kartu su tokiais parametrais kaip VO2 maks ir treniruotės būsena atsižvelgiant į karštį ar į aukščio pokyčius, taip pat treniruotės apkrova, atsistatymo laikas bei aerobikos ir anaerobikos reikšmės
  • Garmin Pay™ bekontaktis atsiskaitymo sprendimas2 leis lengvai atlikti nedidelius mokėjimus tiesiai su savo laikrodžiu, todėl galite palikti savo piniginę namie
  • Spalvoti žemėlapiai laikrodyje neleis pasiklysti treniruotės metu
  • Apsaugos ir sekimo funkcijos leidžia aptikti įvairius incidentus treniruotės metu ir laiku suteikti pagalbą nusiunčiant koordinates nurodytiems asmenims3
  • Baterijos laikas iki 2 savaičių išmanaus laikrodžio režimu; iki 10 valandų su įjungtu GPS beimuzika arba iki 60 valandų su įjungtu UltraTrac™ režimu

Pasiimkite muziką su savimi

Kai bėgate pasiimkite mėgiamą muziką kartu. Sinchronizuokite kruopščiai paruoštus grojaraščius iš populiarių muzikinių servisų1 tokių kaip Deezer, Spotify® ir kitų. Jūs galite saugoti iki 1000 dainų tiesiog savo laikrodyje kurias galite bet kada atsisiųsti iš savo kompiuterio bibliotekos. Tuomet surūšiuokite norima tvarka ir klausykite prijungę ausines su Bluetooth technologija.

Forerunner 945 Music Spotify

Maksimalus efektyvumas

Forerunner 945 seka Jūsų treniruotės efektyvumą ir gali pasiūlyti rekomendacijas kaip pasiekti maksimalų efektyvumą jos metu, todėl Jūs treniruositės protingiau, o ne sunkiau. Laikrodis seka Jūsų VO2 maks ir koreguoja šią reikšmę atsižvelgiant į aplinkos temperatūrą ar aukščio pokytį. Treniruotės būsena  įvertina jūsų neseniai atliktą pratybų istoriją ir našumo rodiklius, kad sužinotumėte, ar treniruojatės produktyviai, optimaliai ar viršijate apkrovą.  Pamatykite, kaip jūsų treniruotės įtakoja ištvermės, greičio ir galios vystymąsi su aerobiniu ir anaerobiniu treniruotės poveikiu . Atsistatymo laikas padeda jums maksimaliai išnaudoti jūsų pastangas, numatant, kada būsite pasiruošę kitam sunkiam iššūkiui. Jūs netgi galite peržiūrėti bendrą treniruotės apkrovą, kuris matuoja jūsų treniruotės trukmę nuo paskutinių 7 dienų ir palygina jį su optimaliu jūsų fitneso diapazonu ir naujausia mokymo istorija. Ir  Forerunner 945 naujiena - treniruočių apkrovos apibendrinimas suskirsto jūsų paskutinę mokymo istoriją į skirtingas kategorijas pagal veiklos struktūrą ir intensyvumą.

Forerunner 945

Lengvesnis apmokėjimo būdas

Forerunner 945 turi Garmin Pay , kuris leidžia jums sumokėti už pirkimus tiesiai su laikrodžiu. Naudokite ją beveik visur, kur naudojate bekontaktę mokėjimo kortelę. Dabar jūs galite palikti savo piniginę, ir paprastai nusipirkti pakeliui kavos. Tiesiog palieskite ir tęskite kelionę.

Forerunner 945 GarminPay Swedbank Revolut

Žemėlapiai ant riešo

Nesvarbu kur bėgate, ar miesto gatvėmis ar važiuojate kalnų takais, Forerunner 945 leidžia naudotis įdiegtais žemėlapiais kurie neleis paklysti. Spalvoti žemėlapiai leis patogiai naviguoti nepažįstamoje aplinkoje ir sekti vietovę kurioje randatės.  Be to, įrenginyje yra „Trendline ™“ populiarumo maršrutizavimas, kuris naudoja milijonus kilometrų Garmin Connect ™ duomenų, kad padėtų jums rasti ir sekti geriausius takus ir maršrutus.

Forerunner 945 Navigacija

 Likite prisijungę ir saugūs

Naudodami Forerunner 945, galite išvažiuoti į treniruotę, ir visuomet liksite pasiekiami. Suporavus su suderinamu išmaniuoju telefonu, galėsite gauti tekstinius pranešimus ir matyti socialinių tinklų žinutes, el. laiškus ir dar daugiau. Saugos ir sekimo funkcijos leidžia lengvai pasidalyti savo buvimo vieta su pasirinktais kontaktais, jei jums reikia pagalbos - rankiniu būdu arba automatiškai su įmontuotu incidento aptikimu.

Forerunner 945 Saugumas

Stebėkite daugiau nei bet kada anksčiau

Jūs būsite nustebinti, ką  gali stebėti toks lengvas laikrodis kaip Forerunner 945. Jame yra palydovinis priėmimas (GPS, GLONASS ir Galileo), kad būtų galima sekti poziciją sudėtingesnėje aplinkoje nei tik su GPS. Jame yra optinis pulsometras ir riešo pagrindu veikiantis impulsinis Pulse Ox jutiklis, kuris stebi kraujo deguonies prisotinimo lygį, kad palaikytų pažangų miego stebėjimą ir aukščio aklimatizaciją.

Forerunner 945 Pulse OX

Treniruotės ir mokymo planai

Nesvarbu ar ruošiatės maratonui ar kažkam didesniam, sukurkite savo treniruočių planą arba atsisiųskite nemokamai jau paruoštą  tiesiai į savo laikrodį. Forerunner 945 taip pat palaiko Garmin Coach adaptuojamus treniruočių planus. Šiuose planuose rasite ekspertų trenerių rekomendacijų ir nemokamų mokymo planų, kurie prisitaiko prie jūsų ir jūsų tikslų. Tai neįtikėtinas būdas patekti į finišo liniją. Kaip dalį savo mokymo plano, jis gali net padėti jums prognozuoti savo lenktynių įveikimo laikus.

Forerunner 945

Analizuokite savo bėgimo formą

Forerunner 945 GPS laikrodis taip pat turi įrankių, kurie padės Jums pagerinti bėgimo formą. Laikrodis matuoja ir seka įvairias bėgimo metrikas tokias kaip  ritmasžingsnio ilgiskontakto su žeme leikas ir balansasvertikalus judėjimas ir vertikalus santykis. Šie matavimai yra raktas į savo bėgimo formos pažinimą, todėl galėsite pasiekti žymiai geresnių rezultatų kiekvienoje treniruotėje ar varžybose. Jūsų Forerunner 945 gali sekti šias metrikas su suderinamu pulsometro diržu arba su kompaktišku  Running Dynamics Pod įrenginiu, prisegamu prie juosmens juostos.

Bėkite, spurtuokite, plaukite, važiuokite dviračiu, dalyvaukite triatlone

Lengvai keiskite aktyvumą, dėka jau integruotų aktyvumo profilių tokių kaip bėgimas (patalpoje/lauke), dviračiai  (patalpoje/lauke),plaukimas (baseinas/atviras vanduo), slidinėjimas, baidarės, bėgimas kalnų takais ir daug daugiau. Forerunner 945 taip pat leidžia lengvai keisti aktyvumą vienu mygtuko paspaudimu, tai labai patogu dalyvaujant duatlono ar triatlono varžybose.

Forerunner 945 Triatalon

Dar keletas papildomų priedų

Forerunner 945  yra išskirtinis išmanus laikrodis kuris seka viską, kas vyksta tarp varžybų ir treniruočių. Visų dienų veiklos stebėjimas palaiko jūsų žingsnius ir kalorijas ir netgi užtikrina pažangų miego stebėjimą. Laikrodį galima nustatyti individualizavimo parinktimis,  Forerunner 945 yra suderinamas su „ Connect IQ ™ parduotuve, kurioje galite atsisiųsti nemokamų programų, valdiklių ir duomenų laukų. Apsilankykite Running Power programoje, kuri leidžia matyti savo veikiančią galią realiu laiku, taip pat ir po to, kai baigiate bėgimą.

1 Vienetas
No reviews

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą